Petrocub Hâncești a eliminat campioana Kazahstanului din Liga Campionilor. Care va fi următoarea adeversară

Campioana R. Moldova, Petrocub Hâncești, s-a calificat în turul II preliminar al Ligii Campionilor, după ce s-a impus în fața echipei Ordabasy din Kazakhstan, în meciul retur din turul I preliminar al Ligii Campionilor, potrivit ziarulnational.md.

Partida de pe stadionul Zimbru din Chișinău s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru leii din Hâncești, după ce în meciul tur din Kazahstan pe tabela de marcaj a fost fixat scorul de 0:0.

Golul calificării a fost marcat în minutul 34 de către Theodor Lungu.

„Am înfruntat o echipă bună. Mă bucur pentru acești băieți, care au câștigat campionatul, Cupa Moldovei, iar acum își continuă drumul lor în cupele europene. Le-am sugerat să muncească mult, deoarece doar așa pot să-și îndeplinească visele”, a declarat după meci antrenorul echipei Petrocub Hâncești, Andrei Martin.

Petrocub va juca în turul II preliminar împotriva echipei din Cipru, APOEL Nicosia.

Meciurile vor avea loc pe 23 iulie (tur) și 30 iulie (retur).

Related Posts

Boxerul Davron Bozorov a câștigat turneul internațional „Centura de Aur”

S-a încheiat Marele Turneu Internațional de box „Centura de Aur Nicolae Linca”, care s-a desfășurat în orașul Târgu Mureș, România. Turneul a avut loc în perioada 12-16 iunie 2024 și…

Halterofila Nicoleta Cojocaru e campioană europeană pentru a doua oară consecutiv. Nu are nici 15 ani

Halterofila Nicoleta Cojocaru a devenit pentru a doua oară consecutiv campioană europeană la categoria sub vârsta de 15 ani. La ediția din acest an a europenelor de haltere de la…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *