Vântul și ploile au creat probleme în Republica Moldova. 7 drumuri publice naționale au fost afectate

În urma vântului și ploilor din seara zilei de ieri, drumarii din cadrul întreprinderilor rutiere S.A „Drumuri” au fost mobilizați prompt pentru a interveni la curățarea drumurilor naționale.

Astfel, potrivit ASD, 7 drumuri publice naționale au fost afectate, iar lucrările de intervenție s-au desfășurat în sectoarele Dubăsari, Criuleni, Glodeni și Dondușeni.

Muncitorii rutieri au acționat rapid pentru lichidarea consecințelor ploilor abundente și vântului, desfășurând lucrări de curățare și profilare a părții carosabile afectate de acumularea de apă, nămol și noroi.

De asemenea, au evacuat copacii și crengile căzute pe acostament sau partea carosabilă, în total fiind evacuați 25 de copaci căzuți.

Related Posts

Un oraș de la granița cu Republica Moldova a fost magnet pentru tenisul mondial și presa internațională

Unul dintre cele mai mari ziare de sport din lume, L`Equipe, a scris zilnic, timp de o săptămână despre UniCredit Iași Open 2024, turneul feminin de tenis. A fost cea de-a…

Maia Sandu a preluat afacerea de țigări de la Plathoniuc, premierul Dorin Recean și ministrul Andrei Spânu închid ochii

Gabriel Constantinescu, șeful SRI Regiunea Moldova, ieșean la origine, 52 de ani, a rămas ultimul apropiat al generalului Coldea. Visul lui, de a ajunge pe funcția mentorului său, numărul 2…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *